Persiku kauliņu eļļa sejas kopšanai

Laikam būs grūti sameklēt kādu citu augli, kurš tik ļoti asociētos ar sievietes skaistumu. Persiks ir cēls, garšīgs un sulīgs auglis, kurš palīdz cilvēkiem saglabāt gan jaunību, gan skaistumu. Ir ļoti veselīgi, ja jūs esat sadraudzējies ar šo unikālo augli, bet vēl labāk ir, ja jūs esat sadraudzējies ar persiku kauliņu eļļu.

Apbrīnojamo eļļu, iegūst no persiku kauliņiem, kuri atrodas augļa iekšpusē. Lai to iegūtu, tiek izmantota aukstā spiešanas un filtrēšanas. Pēc filtrēšanas tiek iegūts gaiši dzeltena eļļains šķidrums, kuram ir maiga un patīkama garša, kā arī viegls un smaržīgs aromāts займ. Eļļas, lielajos persiku kauliņos ir ļoti daudz, gandrīz puse no kauliņa masas. Šis elitārais eļļas produkts pieder pie nežūstošo eļļu kategorijas.

Kāpēc persiku kauliņu eļļa ir tik vērtīga? Tāpēc, ka tai ir brīnišķīgs ķīmiskais sastāvs, kurā ietilpst:

Cilvēka organismam ļoti svarīgi vitamīni: C, A, B, D un E.

Nepiesātinātās taukskābes un citas vērtīgas skābes.

Minerālvielas: magnijs, jods, kālijs кредит на карту онлайн, kalcijs, dzelzs un cinks.

Ar tādu bagātīgu vitamīnu un minerālvielu saturu, neitrālu un maigu garšu, šis produkts ir lieliska piedeva salātiem, mērcēm. Ja jūs eļļu izmantojat ēdienu gatavošanai, tad jūs papildināt tos ar milzīgu vitamīnu devu. Veselībai tāds ēdiens ir vienkārši nepieciešams.

Kur izmanto persiku kauliņu eļļu?

Persiku kauliņu dziedniecisko eļļu izmanto medicīnā. Jau pirms vairāk nekā simts gadiem, varenais dziednieks Avicenna, lika slimniekiem lietot persiku kauliņu eļļu, lai atbrīvotos no galvas sāpēm un sāpēm ausīs. Tibetas kalnos, jau kopš seniem laikiem šo eļļu izmantoja acu ārstēšanai. Mūsdienu medicīna, šo slaveno eļļu izmanto kā pamatu ārstniecisko krēmu un ziežu pagatavošanai.

Ja jūs, šo augstvērtīgo produktu lietojat iekšķīgi, tad saņemat stipru antioksidantu atbalstu потребительские кредиты. Jūsu organisms ir spējīgs daudz vieglāk atbrīvoties no toksīniem, palēnināt novecošanās procesus, uzlabot iekšējo orgānu stāvokli, kā arī ādas un matu stāvokli.

Eļļas, rētas dziedējošās īpašības un pret iekaisuma īpašības, tiek izmantotas ādas slimību ārstēšanai, kā arī rētu, kuras nedzīst ilgāku laiku, ārstēšanai.
Sirds – asinsvadu sistēma, gremošanas trakta sistēma, urīnceļu sistēma funkcionēs daudz labāk, ja jūs regulāri lietosiet persiku eļļu. Pateicoties, šai unikālajai eļļai, jūs atbrīvosieties no anēmijas, uzlabosies jūsu matu un nagu stāvoklis.

Persiku kauliņu eļļa ir lielisks sejas ādas kopšanas līdzeklis, it īpaši, ja runa iet par vismaigākajam sejas zonām – plakstiņiem un lūpām. Tā ļoti maigi iedarbojas uz plāno ādu, baro to, izlīdzina un paaugstina tonusu.
Persiku eļļa mājs kosmetoloģijā.

Mazs stikla trauks ar persiku kauliņu eļļu ir spējīgs aizstāt dārgus, firmas krēmus. Dabīgais produkts lieliski paaugstina ādas tonusu, atjauno to, novērš novecošanās pazīmes, eļļa ir lieliska dāvana nogurušai sejas ādai.

Persiku kauliņu eļļa palīdzēs atbrīvoties no smalkām grumbiņām, tai piemīt pret iekaisuma un rētas dziedējošas īpašības. Maigā eļļa, būs neaizvietojams palīgs ja seju vajadzēs pasargāt no kaitīgām ārējām iedarbībām.

Jebkuros laika apstākļos: karstumā, aukstumā, vējā, lietū, sniegā, jūsu āda jutīsies labi un būs pasargāta, ja tai būs uzklāta plāna persiku eļļas kārta.

Persiks – ir viens no labākajām dabas dāvanām un neskatoties uz to, ka tas ir vīriešu kārtas pārstāvis, sievietes tas saprot ideāli!